Izrada mašina i proizvoda specijalne namjene po narudžbi

Zatražite Ponudu za Vaše Metalne Potrebe

Naša kompanija nudi širok spektar usluga u oblasti obrade metala i montaže konstrukcija, prilagođenih vašim specifičnim potrebama.

Oživite Vaše Ideje

U KALIM PROFIL D.O.O., izrada proizvoda ili proizvodnja predstavlja srž našeg poslovanja. Naša stručna ekipa posvećena je stvaranju visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju najstrože standarde i očekivanja naših klijenata. Koristeći najnoviju tehnologiju i alate, vodimo vas kroz proces proizvodnje od početka do kraja, pružajući vam podršku i stručnost u svakom koraku.

Naša proizvodna linija opremljena je najmodernijom opremom koja omogućuje brzo i efikasno proizvodno okruženje. Bez obzira na zahtjeve vašeg projekta, mi smo spremni ispuniti ih s preciznošću i pouzdanošću.

Savršena kombinacija stručnosti, tehnologije i kreativnosti omogućuje nam da stvaramo proizvode koji nadmašuju očekivanja. Bez obzira na to jeste li u potrazi za specifičnim komadom za vaš projekt ili većim serijama proizvoda, mi smo tu da vam pružimo rješenja koja odgovaraju vašim potrebama. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli razgovor o vašem projektu i kako bismo vam pomogli ostvariti vaše ciljeve proizvodnje s maksimalnom učinkovitošću i stručnošću.

Rollforming mašine za postupke hladnog oblikovanja profila prema standardima DIN EN 10162 i DIN EN 10268 od čeličnih limova prema DIN EN 10346 i legiranog aluminijuma za savijanje.

KALIM PROFIL nudi vrhunske rollforming mašine specijalizovane za postupke hladnog oblikovanja profila prema najvišim industrijskim standardima. Naša oprema je dizajnirana da zadovolji standarde DIN EN 10162 i DIN EN 10268, koristeći čelične limove prema DIN EN 10346 i legirani aluminijum za savijanje.

Naše Rollforming Mašine Nude:

 • Visokokvalitetna Obrada Materijala: Naše mašine osiguravaju visoku preciznost i doslednost u kvalitetu.
 • Standardizacija Proizvoda: Ispunjavamo najstrože zahteve za mehanička svojstva i dimenzionalnu tačnost.
 • Efikasnost i Pouzdanost: Dizajnirane za kontinuiran rad uz minimalne zastoje, povećavajući produktivnost i smanjujući troškove održavanja.
 • Prilagodljivost: Naš tim stručnjaka pomaže u pronalaženju savršenog rešenja za vaše specifične potrebe.
 • Tehnička Podrška: Pružamo sveobuhvatnu tehničku podršku i obuku.

Zašto Odabrati KALIM PROFIL?

 • Iskustvo i Stručnost: Dugogodišnje iskustvo i najkompetentniji inženjeri i tehničari.
 • Inovativna Rešenja: Konstantno unapređujemo naše proizvode kako bismo odgovorili na potrebe tržišta.
 • Kvalitet i Pouzdanost: Fokusiramo se na dugotrajnost i pouzdanost naših proizvoda.

Prese sa okretnim stolom i manipulatori

KALIM PROFIL ponosno predstavlja svoju liniju visokokvalitetnih presa sa okretnim stolom i manipulatora, dizajniranih za povećanje efikasnosti i preciznosti u vašim proizvodnim procesima. Naša oprema kombinuje inovativnu tehnologiju sa robustnim dizajnom kako bi zadovoljila najzahtjevnije industrijske standarde.

Prese sa Okretnim Stolom

Naše prese sa okretnim stolom pružaju maksimalnu fleksibilnost i produktivnost u proizvodnji. Ove prese omogućavaju brzu promenu alata i optimalan pristup radnom komadu, čime se smanjuje vreme zastoja i povećava kapacitet proizvodnje.

Karakteristike:

 • Visoka Preciznost: Precizno pozicioniranje i ponovljivost zahvaljujući naprednim sistemima kontrole.
 • Fleksibilnost: Mogućnost prilagođavanja različitim proizvodnim potrebama i specifičnim zahtevima klijenata.
 • Robustan Dizajn: Izdržljiva konstrukcija koja osigurava dug vek trajanja i pouzdan rad.

Manipulatori

Naši manipulatori su dizajnirani za lako i sigurno rukovanje teškim i velikim komadima, smanjujući rizik od oštećenja i povećavajući efikasnost operacija.

Karakteristike:

 • Ergonomija i Sigurnost: Povećana sigurnost operatera kroz ergonomski dizajn i smanjenje fizičkog napora.
 • Visoka Nosivost: Omogućavaju rukovanje velikim i teškim komadima sa lakoćom.
 • Precizna Kontrola: Omogućavaju precizno pozicioniranje i manipulaciju, smanjujući mogućnost grešaka.

Osnove za robotske manipulatore

KALIM PROFIL nudi visokokvalitetne osnove za robotske manipulatore, koje su ključni elementi za stabilnost, preciznost i efikasnost vaših robotskih sistema. Naše osnove su dizajnirane da podrže različite tipove manipulatora, osiguravajući optimalnu performansu i dug vek trajanja.

Karakteristike naših Osnova za Robotske Manipulatore:

 • Visoka Stabilnost: Naše osnove su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji pružaju maksimalnu stabilnost i smanjuju vibracije tokom rada robota.
 • Precizna Konstrukcija: Osigurava tačno pozicioniranje robota, što je ključno za precizne operacije i ponovljivost.
 • Fleksibilnost Dizajna: Naše osnove su kompatibilne sa različitim tipovima i modelima robotskih manipulatora, omogućavajući jednostavnu integraciju u postojeće sisteme.
 • Izdržljivost: Dug vek trajanja zahvaljujući robusnoj konstrukciji i otpornosti na habanje.
 • Jednostavna Instalacija: Dizajnirane su za brzu i jednostavnu instalaciju, smanjujući vreme zastoja i povećavajući produktivnost.

Prednosti Korišćenja Naših Osnova:

 • Povećana Efikasnost: Stabilna osnova omogućava robotima da rade brže i preciznije, povećavajući ukupnu produktivnost.
 • Smanjenje Troškova Održavanja: Izdržljiva konstrukcija smanjuje potrebu za čestim održavanjem i zamenom delova.
 • Sigurnost Operatera: Stabilne i sigurne osnove smanjuju rizik od nesreća i oštećenja opreme.

Pokretni nosači solarnih panela

KALIM PROFIL ponosno predstavlja svoju liniju pokretnih nosača solarnih panela, dizajniranih da maksimiziraju efikasnost vaših solarnih sistema. Naši nosači omogućavaju optimalno praćenje sunčeve putanje, povećavajući proizvodnju energije i osiguravajući dugoročnu isplativost vaših solarnih investicija.

Karakteristike Pokretnih Nosača Solarnih Panela:

 • Automatsko Praćenje Sunca: Naši pokretni nosači su opremljeni sofisticiranim sistemima za praćenje sunčeve putanje, osiguravajući da su paneli uvek u optimalnom položaju za maksimalnu apsorpciju sunčeve energije.
 • Visoka Efikasnost: Zahvaljujući mogućnosti praćenja sunca, naši nosači povećavaju efikasnost solarnih panela i do 25% u poređenju sa statičkim sistemima.
 • Robustan Dizajn: Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, naši nosači su izdržljivi i otporni na vremenske uslove, što osigurava dug vek trajanja i pouzdan rad.
 • Jednostavna Instalacija i Održavanje: Dizajnirani za brzu i laku instalaciju, naši nosači takođe omogućavaju jednostavno održavanje, smanjujući ukupne troškove vlasništva.
 • Prilagodljivost: Kompatibilni sa različitim vrstama i veličinama solarnih panela, naši nosači se mogu prilagoditi specifičnim potrebama vašeg projekta.

Prednosti Korišćenja Pokretnih Nosača:

 • Povećana Proizvodnja Energije: Optimizacijom položaja solarnih panela tokom celog dana, naši nosači značajno povećavaju proizvodnju energije.
 • Smanjenje Troškova: Dugoročno smanjenje troškova kroz povećanu efikasnost i smanjene troškove održavanja.
 • Održiva Investicija: Poboljšana efikasnost i dugovečnost sistema čine naše nosače isplativom investicijom za budućnost.

Pogledajte naš kratki video

Zašto izabrati nas

KALIM PROFIL D.O.O. je vaš pouzdani partner za sve vaše potrebe u industriji obrade metala i montaže konstrukcija.

Stručnost i iskustvo

S godinama iskustva i stručnim timom, KALIM PROFIL D.O.O. je sinonim za pouzdanost i kvalitetu. Naši stručnjaci posjeduju duboko znanje i vještine potrebne za uspješno izvođenje raznovrsnih projekata.

Kvaliteta proizvoda

Posvećeni smo pružanju samo najboljih proizvoda i usluga na tržištu. Koristimo najkvalitetnije materijale i najnapredniju opremu kako bismo osigurali vrhunske rezultate za naše klijente.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Razumijemo da svaki projekat ima svoje jedinstvene zahtjeve. Zbog toga smo fleksibilni i prilagodljivi, spremni da se prilagodimo specifičnim potrebama svakog klijenta i projekta.

Klijentski orijentisan pristup

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Posvećeni smo pružanju izvanredne korisničke podrške i radimo s vama korak po korak kako bismo osigurali da vaši projekti budu uspješni uz naše savjete i punu podršku u toku čitavog projekta.

Naša misija i vizija

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju i premašuju očekivanja naših klijenata. Posvećeni smo kontinuiranom unapređenju naših procesa, tehnologija i znanja kako bismo osigurali da svaki projekat bude izveden s pažnjom prema detaljima i u skladu s najvišim standardima kvalitete. Kroz transparentnu komunikaciju, timski rad i posvećenost klijentima, stvaramo dugoročne partnerske odnose koji donose obostranu korist i doprinose uspjehu svih uključenih strana.
Naša vizija je postati vodeća kompanija u oblasti obrade metala i montaže konstrukcija, priznata po svojoj stručnosti, inovativnosti i posvećenosti kvaliteti. Težimo stalnom unapređenju naših procesa i tehnologija kako bismo osigurali da naši proizvodi i usluge budu prva opcija za naše klijente širom svijeta. Želimo biti prepoznati kao partneri koji pružaju vrhunsku podršku svojim klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva.

Pogledajte neke od naših uspješno završenih projekata